Editie 2018

Welkom op de site van de stichting Jeugdvakantieweek Hazerswoude. Wij organiseren al 45 jaar gratis een Huttenbouw week voor de plaatselijke jeugd in de laatste schoolvakantieweek.

Dit spektakel start op maandag 20 augustus en eindigt op vrijdag 24 augustus. De kinderen kunnen hun eigen hut timmeren waar ze donderdagavond in kunnen slapen. Gedurende de hele week worden, voor alle leeftijdsgroepen veel activiteiten rondom het zelfgebouwde dorp georganiseerd op en rond het

 

 

Het thema van de Jeugdvakantieweek is dit jaar “Reis om de wereld” en natuurlijk is deze te vinden in Hazerswoude aan het

We gaan er met z’n allen een werelds feest van maken, waar van alles te beleven is. Menig wereldburger zal jaloers zijn op al die leuke, creatieve en sportieve activiteiten die op het programma staan. Je hoeft je deze week dus niet te vervelen!
 
Vanwege onze 45 jarige verjaardag doen we er van alles aan om de week nog feestelijker te maken dan anders. Zorg dus dat je er bij bent!!
 
In de loop van de vakantie valt het programmaboekje weer op de deurmat. Woon je buiten het dorp dan kan je begin augustus het nieuwe programmaboekje downloaden op deze site.