Editie 2023 – 50 jaar feest!

Welkom op de site van de stichting Jeugdvakantieweek Hazerswoude. Wij organiseren al 50 jaar gratis een Huttenbouw week voor de plaatselijke jeugd in de laatste schoolvakantieweek.

Dit spektakel start op maandag 14 augustus en eindigt op vrijdag 18 augustus. De kinderen kunnen hun eigen hut timmeren waar ze donderdagavond in kunnen slapen. Gedurende de hele week worden, voor alle leeftijdsgroepen veel activiteiten rondom het zelfgebouwde dorp georganiseerd op en rond het Hobbemaplein. Zie het Programma!

Het thema van de Jeugdvakantieweek is dit jaar “50 jaar feest!”
Je leest het goed, 50 jaar! Zo lang wordt de “huttenbouw” al georganiseerd! 50 jaar plezier. Dit jaar gaan we onze verjaardag extra groots vieren.
We gaan er met z’n allen een geweldige week van maken, waar van alles te beleven is. Doe gezellig mee met alle leuke, creatieve en sportieve activiteiten die op het programma staan. Je hoeft je deze week dus niet te vervelen!
In de loop van de vakantie valt het programmaboekje weer op de deurmat. Woon je buiten het dorp dan kan je begin augustus het nieuwe programmaboekje downloaden op deze site.