Editie 2021

Welkom op de site van de stichting Jeugdvakantieweek Hazerswoude. Wij organiseren al 48 jaar gratis een Huttenbouw week voor de plaatselijke jeugd in de laatste schoolvakantieweek.

Dit spektakel start op maandag 23 augustus en eindigt op vrijdag 27 augustus. De kinderen kunnen hun eigen hut timmeren waar ze donderdagavond in kunnen slapen. Gedurende de hele week worden, voor alle leeftijdsgroepen veel activiteiten rondom het zelfgebouwde dorp georganiseerd op en rond het Hobbemaplein. Zie het Programma!

Let op! Vanwege de Corona maatregelen zijn de regels en werkwijze anders dan gebruikelijk. Verder is ook het programma op sommige punten gewijzigd. Zie deze pagina voor meer informatie.

Het thema van de Jeugdvakantieweek is dit jaar “Magie” !
We gaan er met z’n allen een magische week van maken, waar van alles te beleven is. Menig tovenaar zal jaloers zijn op al die leuke, creatieve en sportieve activiteiten die op het programma staan. Je hoeft je deze week dus niet te vervelen!
In de loop van de vakantie valt het programmaboekje weer op de deurmat. Woon je buiten het dorp dan kan je begin augustus het nieuwe programmaboekje downloaden op deze site.