Maandag

MAANDAG 23 AUGUSTUS

09.00 Begin bouw Huttendorp (t/m groep 8)

Op het veld van speeltuin ‘Hobbemaplein’ verrijst deze morgen een heus dorp van hutten. Wij zorgen voor hout, jullie zorgen voor gereedschap en spijkers.

13.30 – 16.00 Poppenconsultatieburo (iedereen)
Laat je knuffel controleren of repareren door vakkundige (dieren)artsen (in het Stek)

16.00 -17.00  Voorronde burgemeesterspel (iedereen)
In dit (Ren-Je-Rot) spel worden dmv kwisvragen de burgermeester-kandidaten voor dinsdag geselecteerd. (De uiteindelijke winnaar mag natuurlijk weer een week de baas spelen, de vlag hijsen, prijzen uitreiken, meebeslissen met de mooiste-hut-verkiezing en uiteindelijk het vuur aansteken op vrijdag).

18.30 – ca. 20.00 Magische maandagavond (iedereen)
Dit jaar een Magische show als afsluiter van de eerste dag, komt dat zien!!

Nog even dit: Haal de zolder bij je thuis en bij opa en oma leeg, zodat je interessante handel (ouwe bende) hebt om te verkopen op de vrijmarkt.

  • Het wordt een drukke week, dus je kunt niet iedere avond lang in je hut blijven. Om 20.00 uur geeft iemand van de leiding het sein dat het afgelopen is voor vandaag. Iedereen moet dan naar huis. Het is ‘s nachts ook veel te koud in het dorp.
  • Denk even aan het invullen van het toestemmingsformulier voor de overnachting, de survival, de polderbaggertocht en het avond/nachtspel. Dit formulier moet door een oude/verzorger worden ondertekend en moet uiterlijk woensdag om 18:00 worden ingeleverd bij de kraam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.