Maandag

MAANDAG 26 AUGUSTUS

09.00 Begin bouw Huttendorp (t/m groep 8)

Op het veld van speeltuin ‘Hobbemaplein’ verrijst deze morgen een heus dorp van hutten. Wij zorgen voor hout, jullie zorgen voor gereedschap en spijkers.

13.30 – 16.00 Poppenconsultatieburo (iedereen)
Laat je knuffel controleren of repareren door vakkundige (dieren)artsen (in het Stek)

16.00 -17.00  Voorronde burgemeesterspel (iedereen)
In dit (Ren-Je-Rot) spel worden dmv kwisvragen de burgermeester-kandidaten voor dinsdag geselecteerd. (De uiteindelijke winnaar mag natuurlijk weer een week de baas spelen, de vlag hijsen, prijzen uitreiken, meebeslissen met de mooiste-hut-verkiezing en uiteindelijk het vuur aansteken op vrijdag).

18.30 – ca. 20.00 Maandagavond spel en Sport clinics (v.a. groep 3)
Het spel blijft nog even een verrassing, maar we verklappen vast wel dat je ook weer kennis kunt maken met leuke sporten! Of, als je die al kent, kan laten zien hoe goed jij daarin bent.

Nog even dit: Haal de zolder bij je thuis en bij opa en oma leeg, zodat je interessante handel (ouwe bende) hebt om te verkopen op de vrijmarkt.

  • Het wordt een drukke week, dus je kunt niet iedere avond lang in je hut blijven. Om 20.00 uur geeft iemand van de leiding het sein dat het afgelopen is voor vandaag. Iedereen moet dan naar huis. Het is ‘s nachts ook veel te koud in het dorp.
  • Denk even aan het invullen van het toestemmingsformulier voor de overnachting, de survival, de polderbaggertocht en het avond/nachtspel. Dit formulier moet door een oude/verzorger worden ondertekend en moet uiterlijk woensdag om 18:00 worden ingeleverd bij de kraam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.