Facebook

Jeugdvakantieweek is ook te vinden op Facebook, hier vind je het meest recente nieuws .

3 weken geleden

Huttenbouw Jeugdvakantieweek Hazerswoude

Gisteravond de jaarlijkse oefening BHV en EHBO. Deze keer gecombineerd met het overleg dat we elk jaar voeren met de Brandweer.

Het blijft goed om voorbereid te zijn op de dingen waar je liever niet over nadenkt.

Veel dank aan #vanderkampopleidingen en Brandweer Hazerswoude!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk dit op Facebook

Voor de crea-ochtend tijdens de huttenbouwweek zijn we op zoek naar schone 1 liter melkpakken. Wilt u deze voor ons sparen? 1 liter Yoghurt pakken o.i.d. mag ook, het belangrijkste is dat ze goed schoon zijn.

U mag deze inleveren bij Joke Cok of maandag bij de kraam op het Hobbemaplein.
alvast hartelijk bedankt
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk dit op Facebook

Ja ja, we gaan met onze tijd mee..... We zijn nu ook te volgen via Instagram via www.instagram.com/huttenbouwhazerswoude/ ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk dit op Facebook

2 maanden geleden

Huttenbouw Jeugdvakantieweek Hazerswoude

De statiegeld actie was zeer geslaagd. We willen graag de kinderen en Albert Heijn Beugelsdijk Hazerswoude-dorp bedanken voor hun enorm goede hulp!

En natuurlijk iedereen die heeft bijgedragen met flessen en kratten ❤️.

Mocht je ons gemist hebben? Doneer via het huisje.Op donderdag 24 mei is de statiegeldactie van de Jeugdvakantieweek. Tussen 18:15 en 20:30 komen we langs de deur in Hazerswoude-Dorp om zoveel mogelijk lege flessen op te halen. De volledige opbrengst is bestemd voor de huttenbouw, die dit jaar van 20 t/m 24 augustus georganiseerd wordt. Deze week staat bol van de uitdagende, actieve en leerzame activiteiten (van creatief tot sportief) voor de jeugd van Hazerswoude en omstreken.

Spaar uw statiegeld flessen dus op en houd deze gereed, zodat we niet voor niks langskomen. Zonder deze opbrengsten is het niet mogelijk om de zomervakantie op geweldige wijze af te sluiten met opnieuw een leuke huttenbouw week. Iedereen bij voorbaat bedankt voor de bijdrage.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk dit op Facebook