Bedankt!

Wat was het weer een geslaagde Jeugdvakantieweek! We hebben enorm genoten van de gezelligheid en alle leuke activiteiten.

Graag bedanken we iedereen die heeft meegeholpen om de week tot een succes te maken. Zonder al die hulp, in welke vorm dan ook, is het niet mogelijk om de huttenbouw te organiseren.

Waar is dat feestje?

Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen! En we zijn er klaar voor. Jullie ook?

Vandaag gaan we dan echt van start. De huttenbouw van 2019 staat op het punt van beginnen. Op het veld wordt het langzaam steeds drukker en de stapels hout worden al van de vrachtwagens gelost.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Houd de site in de gaten voor de foto’s!

Statiegeldactie en Thema 2019

Op woensdag 29 mei is de statiegeldactie van de Jeugdvakantieweek. Tussen 18:15 en 20:30 komen we langs de deur in Hazerswoude-Dorp om zoveel mogelijk lege flessen op te halen.

De volledige opbrengst is bestemd voor de huttenbouw, die dit jaar van 26 t/m 30 augustus georganiseerd wordt. Het thema van 2019 is: Alle dagen feest!

 

We gaan bijna beginnen!

We zijn er zo goed als klaar voor! We hebben er super veel zin in om de huttenbouw-wereld-reis te beginnen!!

En jij? Heb je…..:

  • Je koffer al ingepakt?
  • Je paspoort al klaargelegd?
  • Je route voor de wereldreis uitgestippeld?
  • Je talen cursus gedaan?
  • Het hout dat je vader had verzameld al in kleine stukjes gehakt voor de kachel? Wij zorgen voor voldoende hout, dus zelf meenemen is niet nodig.

Ja; goed bezig! Tot maandag globetrotter
Nee; geen ramp. Ook zonder al die voorbereidingen komt het wel goed.

Het belooft weer een toffe en gezellige Jeugdvakantieweek te worden. Tot maandag!

Editie 2018

De voorbereiding voor de huttenbouw van komende zomer zijn alweer in volle gang. Het belooft weer een gezellige en mooie editie te worden, waarin we ook nog eens een bijzondere verjaardag te vieren hebben. De huttenbouw bestaat namelijk 45 jaar!

Het Thema van dit jaar is: Reis om de wereld

 

 

Leuke week, bedankt!

En zo is de 44e editie van de Jeugdvakantieweek alweer voorbij. Wat was het een gezellige, leuke, spannende en mooie week!

 

Graag bedanken we iedereen die heeft geholpen om de huttenbouw mogelijk te maken. We zijn blij met alle vormen van hulp en steun die we krijgen. Zonder die hulp zou de huttenbouw niet mogelijk zijn.

 

Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de vele foto’s die zijn geschoten door onze huisfotograaf

We zijn begonnen!

Vanochtend vroeg zijn we begonnen en inmiddels staat er al een enorm dorp…… eh camping! En de poppendokter is ook al in volle gang!

Soms proberen er zoveel mensen het online toestemmingsformulier in te vullen dat onze site er wat traag van wordt. Houd moed, probeer het later nog een keer! Wij bekijken of we dat wat kunnen versnellen.

We hebben er zin in! #zinin :-)

Misschien hebben jullie het gezien, maar vandaag is een deel van de camping al opgebouwd. Jullie kunnen maandagochtend dus je hutje komen bouwen!

Veel nieuws zetten we vooral op Facebook, volg ons daar dus vooral om niets te missen!

Statiegeldactie

Op donderdag 18 mei is de statiegeldactie van de Jeugdvakantieweek. Die avond komen we, tussen 18:30 en 21:00, langs de deuren om statiegeld flessen en kratten op te halen. De volledige opbrengst is bestemd voor de huttenbouw, die dit jaar van 14 t/m 18 augustus georganiseerd wordt. Deze week staat bol van de uitdagende, actieve en leerzame activiteiten (van creatief tot sportief) voor de jeugd van Hazerswoude en omstreken.

Spaar uw statiegeld flessen en/of kratten dus op en houd deze gereed. Ook is het (binnenkort) mogelijk gebruik te maken van de ‘donatieknop’ op de flessenautomaat van de Albert Heijn