De Huttenbouw gaat door, maar!!

Het is lang onduidelijk geweest in welke vorm de Jeugdvakantieweek dit jaar door kon gaan. De kogel is nu door de kerk en we zijn erg blij om te melden dat we veel van onze activiteiten kunnen organiseren zoals we gewend zijn. En gelukkig kunnen we dat weer ‘gewoon’ op het Hobbemaplein doen! Vanwege de nog geldende Corona maatregelen zullen er toch aanpassingen nodig zijn. Dat vraagt best veel van jullie als deelnemers en publiek en zeker ook van ons als organisatie.

De Huttenbouw kan echter alleen doorgaan als we ons met z’n allen aan de regels houden en daarbij hebben we ieders hulp hard nodig!

Wees begripvol en volg de regels en aanwijzingen van de medewerkers/vrijwilligers op. Lees de regels goed door en bespreek deze en maatregelen met kinderen voorafgaand aan de activiteit.

Let op! Het programmaboekje is gedrukt voordat er duidelijkheid was over de maatregelen en dus zijn er verschillen in de regels en het programma van hoe dit in het boekje vermeld staat. Houd voor de actuele situatie dus de website, social media en onze omroeper in de gaten.

Vanwege de maatregelen rondom Corona hebben we besloten om de Picknick en het Avond-/Nachtspel niet door te laten gaan. We vinden het heel jammer, maar zien geen mogelijkheid om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen.

We kijken uit naar een leuke week en nodigen je van harte uit om mee te doen!